Погода продовжує радувати киян незвично теплою, як для осені погодою. У столиці встановлено черговий температурний рекорд. Це вже восьмий для цієї осені.

Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія.

Такого теплого початку осені не було уже більш ніж 100 років.

Черговий температурний рекорд зафіксовано 18 вересня.

У Києві в п'ятницю максимальна температура повітря після полудня досягла +29,2°С. Цей показник перевищив попередній рекорд температури для цього дня 1909 року на 0,9°С. Це восьмий температурний рекорд у вересні, який розпочався високими температурами.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Бабине літо прийде в Україну в жовтні

Нагадаємо, другого вересня у столиці спека побила рекорд, що був встановлений 134 року тому. ТА ніч виявилась найтеплішою з 1881 року для цієї дати.

В Україну бабине літо прийде в жовтні і триватиме до першої декади листопада. В цілому місяць буде теплим з температурними показниками вище +10.