21 вересня у Черкасах, у приміщенні обласної філармонії, відбудеться презентація нової патрульної поліції. Окрім того, того ж дня у Кременчуці стартує набір кандидатів до нової поліції.

Повідомляють у прес-службі МВС Україні.

"Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії "В", не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін", - зазначили в МВС.

Набір розпочнеться о 9:00 у приміщенні Міського палацу культури та триватиме до 12 жовтня,

"Кандидат має подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота", - заявили в МВС.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії "В" – документи, які повинен мати при собі складання анкети кандидат.

Варто зазначити, що у Полтаві набір розпочнеться 23 вересня о 9:00 у приміщенні Полтавської облради і триватиме до 14 жовтня.

Читайте також: У зоні АТО затримано автомобіль з гранатами і 200 тис гривень - СБУ

Відбір кандидатів почнеться з 13 жовтня в Кременчуці та з 15 жовтня у Полтаві, після чого на потенційного курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання.