Залишається закритим проїзд для вантажних автомобілів до окупованого Криму і звідти на всіх дорогах через адміністративний кордон з Херсонською областю.

Про це повідомив заступник начальника УМВС в Херсонській області Ілля Ківа на сторінці в Facebook.

"Перекриті всі три напрями в окупований Крим: Чангар, Каланчак і Чаплинка. Задачу з охорони та дотримання правопорядку виконуємо. Міліція з народом України", - ідеться у його пості в соціальній мережі.

Читайте також: Нардепи заблокували рух вантажівок у Чаплинці

Ківа висловив подяку татарам, Правому сектору та іншим учасникам "мирної блокади Криму".

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Тим часом, перед блокпостами активістів на адміністративному кордоні з Кримом продовжують накопичуватися вантажні автомобілі.

"Що стосується черг перед блокпостами активістів, то від 150 до 200 вантажних автомобілів в різних напрямках вже накопичилося. Багато розгортаються, багато хто не вірив, що акція буде проводитися", - повідомив прес-секретар глави Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Нагадаємо, о 12:00 20 вересня, стартувала безстрокова громадянська акція кримських татар та громадських активістів по торговому блокуванню анексованого півострова Крим.

Кримські татари не виключають, що далі будуть домагатися припинення поставок електроенергії на півострів.