Українські депутати заблокували рух вантажівок до Криму на пропускному пункті Чаплинка. Депутат Ігор Луценко припаркував свою машину на дорозі, заблокувавши в'їзд вантажівкам.

Як запевнив нардеп, через "продовольчу блокаду" біля контрольно-пропускного пункту із Кримом зараз стоять близько 130 вантажівок, повідомляє Цензор.нет.

"Володя Парасюк поставив свою машину поперек дороги, і вона стоїть, і фура вже не проїде. Легкові машини просто їдуть збоку від неї, а фури не пройдуть. Я теж блокую, моя машина теж збоку стоїть, щоб на узбіччя ніхто не проїхав", - розповів Луценко.

Ігор Луценко додав, що автомобілі не пропускали російські прикордонники ще до початку блокади. На пункті Каланчак наразі також присутні представники "Правого сектору" та кримські татари.

Читайте також: Продовольча блокада - боротьба з вітряками - незаконна "влада" Криму

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Меджліс кримськотатарського народу оголосив про проведення безстрокової акції з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму. Пропускатися будуть лише пішоходи та легкові автомобілі.