Так званий віце-прем'єр кримського "уряду" Руслан Бельбек констатував початок безстрокової акції з продовольчої блокади окупованого півострова і зазначив, що це не вдарить по півострову. Пише "Апостроф".

"Акція по блокаді Криму силами Чубарова і Іслямова із залученням "Правого сектора" почалася. На українських прикордонних пунктах зупинено кілька сотень вантажних машин", - сказав Бальбек.

За його словами, лідери кримськотатарського народу Рефат Чубаров, Мустафа Джемілєв і власник кримськотатарського телеканалу Ленур Іслямов організували блокаду півострова розраховуючи на те, що Крим не зможе обійтися без українських продуктів.

Читайте також: Дім Джемілєва в Бахчисараї оточила кримська "самооборона"

"Їх розрахунки невірні. За останній рік продовольчий ринок Криму практично повністю переорієнтувався на поставки з материкової Росії. Тому продовольча блокада - це боротьба з вітряками", - запевнив Бальбек.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомлялося, 20 вересня на українській адмінграніце з Кримом почалася продовольча блокада Криму. Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що блокування адмінграніци з окупованим півостровом Крим буде проходити в три етапи.