У Житомирі працівники ДАІ виявили за кермом нетверезого інструктора автошколи. Про це повідомляє УМВС Житомирської області.

На одній з вулиць обласного центру ДАІшники помітили навчальний автомобіль, рух якого викликав підозри щодо адекватності його водія: машина раз за разом "підрізала" інші автомобілі, створюючи аварійні ситуації на дорозі.

"Усе це відбувалося неподалік однієї з автошкіл м.Житомира, де наш черговий наряд ніс службу із забезпечення безпеки дорожнього руху, - розповів інспектор ДПС Дмитро Квятковський. – Тож, коли ми подали водієві сигнал про зупинку транспортного засобу, він заїхав на територію цього навчального закладу".

Читайте також: На Вінниччині водій задавив пасажира своєї ж автівки

Під час перевірки водійських документів і спілкування з керманичем працівники ДАІ запідозрили, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Про це свідчив характерний запах від чоловіка та хитка хода. Підозри правоохоронців підтвердив алкотестер, який засвідчив 3,7 проміле алкоголю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Як з'ясувалося, порушник працює водієм-інструктором в автошколі. За його словами, незважаючи на вжите спиртне, він не втримався від спокуси випробувати новий для нього автомобіль з автоматичною коробкою передач.

За такі дії правопорушнику загрожує штраф у розмірі 3 400 гривень, позбавлення права керування транспортними засобами на строк до двох років або адміністративний арешт на 10 діб.