Припинення поставок електроенергії в аннексированный Крим може стати наступним етапом блокади півострова. Про це сказав лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, повідомляє "112 канал".

"Ми не виключаємо, що на другому етапі акцій головним буде припинення поставок електроенергії, але я завжди кажу, що мені здається, це буде в жовтні. На КПП "Каланчак" і "Чаплинка" зберігаються великі черги вантажівок, хоча близько 40 автомобілів з двох черг вчора розвернулися і поїхали іншими містами материкової України… Водії розуміють причини цієї громадської блокади Криму, але у них є роботодавці, тепер вони очікують від них команди", - сказав Чубаров.

Читайте також: Блокаду Криму повинна офіційно підтримати українська влада - Геращенко

Нагадаємо, активісти блокують кордон материкової частини країни з півостровом вже кілька днів.

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемилєв наголошував, що блокада окупованого Росією півострова Крим може продовжуватись півроку.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Від влади РФ протестуючі вимагають звільнити усіх українських політв'язнів, розслідувати 22 вбивства кримських татар в Криму за час окупації, відновити усі демократичні свободи на півострові, повернути, розграбоване в ході анексії, майно близько сорока тисяч українських підприємств, а також вивести окупаційні війська.