Без прийняття на вищому політичному рівні рішення про те, як будувати економічні відносини з непідконтрольними української влади територіями, Україна власноруч створює точку напруги всередині країни.

Про це заявив радник глави МВС України Антон Геращенко.

Він підкреслив, що сьогодні Україна і без блокади Криму ослаблена внутрішніми конфліктами.

"Держава Україна повинна узаконити дії громадянських активістів, при цьому забезпечити їм контроль над дотриманням режиму часткової економічної блокади, щоб не виникало звинувачень у корупції при перетині кордону з тимчасово окупованою територією Криму. У державних органів є всі необхідні законні важелі влади, для того щоб вибудувати державну політику стосовно економічної блокади Криму", - підкреслив радник глави МВС.

Читайте також: Продуктова блокада Криму триватиме не довше місяця — політолог

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, в неділю, 20 вересня, на адміністративному кордоні з Кримом кримські татари за підтримки "Правого Сектора" почали безстрокову економічну блокаду півострова.