Дев'ять жителів Львова госпіталізовані в обласну інфекційну лікарню з симптомами харчової токсикоінфекції після святкування дня народження.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

"Вранці 23 вересня стан восьми потерпілих оцінюється як середньої тяжкості, один пацієнт у важкому стані", - зазначають у відомстві.

За даними департаменту, день народження відзначали в приватній квартирі в Сихівському районі. Всього у святкуванні брало участь 20 осіб, з них дев'ять були госпіталізовані 20-21 вересня. Серед госпіталізованих - одна дитина.

Читайте також: Американського виробника арахісу засудили на 28 років за сальмонельоз

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Крім того, в міських лікарнях Борислава та Східниці перебувають на лікуванні ще восьмеро осіб. Постраждалі потрапили в медустанову з харчовим отруєнням протягом 14-19 вересня після того, як вони 12 вересня були гостями на весіллі.