Приморський районний суд Одеси відпустив під особисте зобов'язання командира батальйону 28-ї окремої механізованої бригади Володимира Пушкаря.

Комбата підозрюють в отриманні хабара в 1,1 мільйона гривень, передає УНІАН.

Обвинувачення наполягало на взятті під варту, однак головуючий у процесі суддя Віктор Іванов вирішив не застосовувати запобіжний захід.

Пушкаря відпустили прямо в залі суду. Висунуті в його адресу звинувачення він не визнав.

Читайте також: Екс-беркутівець в Дніпропетровську вербував терористів в соцмережах (відео)

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, 21 вересня військова контррозвідка Служби безпеки України, спеціальний підрозділ "Альфа" і слідчі військової прокуратури Південного регіону затримали Пушкаря за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

За словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, комбат отримав хабар за сприяння у фінансуванні тероризму та співучасть в організації незаконного в'їзду 10 транспортних засобів з вантажем на тимчасово окуповані території Донецької області.