Пожежники врятували 37 людей, двоє з них діти.

У четвер, 24 вересня на другому поверсі п'ятиповерхівки на вулиці Текстильників загорілася квартира.

Про це повідомили в прес-службі ГосЧС України в Чернівецькій області.

Про займання рятувальників повідомили сусіди погорільців, які відчули сильний запах гару.

Прибулі на місце події рятувальники встановили, що вогонь виник в одній з кімнат квартири, він викликав сильне задимлення, від якого могли постраждати сусіди і мешканці квартир на верхніх поверхах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З'ясувалося, що люди поверхом вище не могли покинути свої помешкання самостійно. Пожежні допомогли вибратися з квартир сімом мешканцям, двоє з них - діти.

Крім цього, рятувальники провели евакуацію інших мешканців будинку. Всього під час пожежі евакуювали 28 осіб.

Після цього рятувальники зайшли всередину квартири, в якій почалася пожежа, для проведення пожежної розвідки, і виявили там двох людей без свідомості. Їх оперативно винесли на вулицю та передали працівникам "швидкої". Постраждалих госпіталізували з діагнозом отруєння чадним газом. Зараз стан постраждалих тяжкий.

Читайте також: Під Миколаєвом знайшли обгорілий до кісток труп жінки

У вогні згоріли речі домашнього вжитку, меблі та стіни квартири, повідомили у відомстві.

Пожежу локалізували за 25 хвилин, через годину повністю ліквідували. У гасінні пожежі взяли участь 25 рятувальників від Управління ГосЧС України в Чернівецькій області і сім одиниць техніки.