У Львові урочисте відкриття великого торгового центру викликало ажіотаж і стовпотворіння відвідувачів, спраглих першими потрапити всередину.

Про це повідомив продюсер Андрій Чемес на своїй сторінці в соцмережі Facebook, опублікувавши відповідне відео.

"Народ біжить в ТЦ Forum Lviv! Відкриття! Перші відвідувачі! Аааааааааа !!! Налітай!" - Прокоментував він.

"Так і не скажеш, що економічна криза і у людей грошей немає", "а що там, знижки які? Чому все так рвонули бігом зайти першими?", "Жах! Люди! Цікаво, навіщо всі побігли?" - Дивуються користувачі соціальної мережі.

Читайте також: Столичну книгарню обшукують податківці з автоматами (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відкрився сьогодні торговий центр у Львові складається з трьох поверхів, у ньому знаходиться більше 100 магазинів, зона розваг і ресторани з видом на місто.

Як повідомлялося, в російському місті Орел покупці влаштували тисняву і ледь не побилися на розпродажі дешевих продуктів у зв'язку із закриттям магазину.

19 серпня в Санкт-Петербурзі в Михайлівському сквері перед Російським музеєм під час роздачі безкоштовних яблук, присвяченій святкуванню православного свята Яблучного Спаса, почалася тиснява.