У книжковому магазині "Буква", що розташований у центрі Києва, проходить обшук від податківців. Працівникам магазину повідомили про те, що фірма нібито не сплачує податки.

Як повідомляє канал 24, до магазину не пускають людей. Перевірку робить правоохоронець, прізвище якого не збігається з тим, що зазначено у документі.

Співробітник книгарні, якого відпустили, розповів, що у приміщенні працюють близько 40 озброєних правоохоронців. Вони роблять ретельну перевірку та вилучають комп'ютерну техніку.

Журналіст Юрій Шеляженко виклав на своїй сторінці Facebook фотографії з місця обшуку.

"Влада наїхала на книжкові магазини. В магазині "Буква" в Києві навпроти ЦУМу незаконний обшук податкової міліції з автоматами. Проводить не той слідчий, що в ухвалі, вилучають зайве", - прокоментував фото Шеляженко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Читайте також: П'яний киянин впав з четвертого поверху, роблячи селфі

Також відомо, що обшуки відбуваються і в квартирі власника магазину.