Вчора о 17:20 на пункт зв'язку рятувальників у Кам'янці-Подільському поступило повідомлення про пожежу на центральному ринку міста .

Про це повідомляє прес-служба головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

На місце події прибули вісім пожежно-рятувальних розрахунків. Вогонь охопив молочний павільйон міського ринку. Його площа складає близько 400 кв. м.

Пожежа швидко поширилась на кіоски, які розташувались поруч. В одному з них зберігалися легкозаймисті лакофарбові вироби.

Гасіння ускладнило те, що вогонь пізно виявили.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: У Чернівцях пожежа заблокувала в квартирах дев'ять мешканців (фото, відео)

Завдяки професійним діям вогнеборців пожежу о 19:17 вдалося локалізувати. Повністю її загасили приблизно через 20 хвилин. Пожежники не допустили перекидання вогню на сусідні торгові ряди та кіоски. Також вони врятували сусідній м'ясний павільйон.

Під час гасіння пожежі травми отримав 25-річний пожежний 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Кам'янця-Подільського. Його до реанімаційного відділення міської лікарні доставила швидка. Стан вогнеборця стабільно важкий.