Після повідомлення про загибель свого чоловіка у ДТП, жінка звернулась до поліції. Інформація про смерть не підтвердилась, проте з'ясувалось, що чоловік був у розшуку, повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Жінка отримала смс-повідомлення про загибель свого чоловіка з його номеру телефону. У повідомленні йшлося, що той загинув в автокатастрофі. Дружина звернулась до поліції, щоб перевірити інформацію про ДТП. Інформація не підтвердилась, проте з'ясувалось, що чоловік, про якого йшлося, перебуває у розшуку за нанесення важких тілесних ушкоджень у Кам'янко-Бузькому районі.

Поліція разом із дружиною розшукуваного відправились до місця проживання подружжя.

"Вже біля під'їзду її зустрів живий та неушкоджений чоловік і повідомив, що загубив телефон", - повідомляє прес-служба.

Читайте також: Поліцейського зі Львова звільнили через бійку

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією патрульної поліції Львова, правоохоронці попросили чоловіка проїхати у Залізничний райвідділ і написати заяву про втрату телефону.

"Чоловік навіть не підозрював, що поліції відомо про його розшук. Дружина начебто не знала, що у чоловіка проблеми із законом", - повідомила прес-секретар львівської поліції Катерина Рибій.

У райвідділі чоловіка затримали.