У Службі безпеки України не виключають, що сьогоднішній вибух біля будівлі її управління в Одесі вчинила з метою помсти диверсійна група, повідомляє прес-центр СБУ.

"Не виключено, що злочин скоїла спеціально закинута диверсійна група, а також не виключено, що це – помста за те, що протягом весни-літа цього року Служба безпеки значно посилила роботу в цьому регіоні та практично зачистила його від диверсантів та сепаратистів", – йдеться в повідомленні СБУ.

Читайте також: В Одесі терористи підірвали будівлю СБУ (фото)

Крім того, в СБУ повідомили, що відправили до Одеси на підмогу тамтешнім правоохоронцям свою слідчо-оперативну групу з центрального апарату.

Сьогодні близько 5-ї ранку в центрі Одеси пролунав вибух біля невикористовуваного входу до будівлі обласного управління СБУ. Потужність вибухового пристрою оцінили в 5-6 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Інцидент почали розслідувати за статтею про теракт.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще