Сьогодні на сході країни ситуація була спокійною.

Як повідомляє прес-центр АТО на Facebook, терористи здійснили лише одну атаку на бойові позиції героїв.

Близько першої години і другої ночі бойовики з великокаліберних кулеметів обстрілювали наш опорний пункт в селищі Лозове, що на Артемівському напрямку.

Військові підкреслили, що на тимчасово окупованих збільшується рівень криміналу.

"Так, за нашою оперативною інформацією, керівництво Міністерства держбезпеки так званих "ДНР" і "ЛНР", 20 вересня видало наказ про проведення фільтраційної роботи", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Правоохоронці самопроголошених республік зачищають територію Донбасу від найманців, які володіють інформацією про присутність російських військових.

В основному, знищують терористів, які не підконтрольні Росії і воюють на боці бойовиків "ДНР" за грощі.

У прес-центрі АТО підкреслили, що в селищі Дмитрівка Шахтарського району військовослужбовці Російської армії вночі без будь-яких пояснень заарештували терористів і вивезли їх у невідомому напрямку.

Через кілька днів їх близьким повідомили, де знаходяться тіла.

Читайте також: Біля Горлівки на міні підірвався боєць АТО

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Дмитро Мотузянік повідомив, що за минулу добу загинув один військовий.