У суботу, 26 вересня, в зоні проведення Антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузянік, передає Інтерфакс-Україна.

"Вчора біля Горлівки один український військовослужбовець загинув, ще один був поранений. Ці події траплялися внаслідок підриву на мінах", - повідомив спікер АТО.

Крім того, вчора було зафіксовано 5 епізодів порушення режиму тиші з боку бойовиків. Це сталося увечері на кордоні Донецької та Луганської областей - в с. Троїцьке і Лозове. Противник кілька разів відкривав вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. Також в черговий раз була зафіксована активність ворожого снайпера.

Читайте також: РНБО досі не дозволила відкрити на Луганщині логістичні центри

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Часто стрілянина ведеться неприцільно, з провокаційною метою - щоб змусити українських військових вести вогонь у відповідь.

За інформацією Державної прикордонної служби, польотів ворожих безпілотників вчора зафіксовано не було.