Вдень, 27 вересня, вздовж лінії розмежування було тихо. Основні обстріли відбулись вночі. За добу, четверо українських бійців отримали поранення.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"З 21:17 і майже упродовж години найманці з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали наш опорний пункт у селищі Мар'їнка, що неподалік Донецька. В їх результаті, поранило чотирьох українських військових", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Російські військові зачищають Донбас від непідконтрольних найманців

Також, вчора ввечері та вночі російсько-терористичні угрупування відкривали вогонь на тимчасово окупованій території, намагаючись втягнути сили АТО у бойове протистояння.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Близько вісімнадцятої години неподалік Маріуполя сепаратисти гатили із гранатомета по українським підрозділам у Новотроїцькому. Гранати лягали за 50-60 метрів від українських позицій.

О 20 годині на Артемівському напрямку зі сторони Горлівки бойовики застосовували стрілецьку зброю в районі Майорська. А майже о 22 та 23 годині великокаліберний кулемет злочинців стріляв неподалік Луганського.

"А вже сьогодні - 28 вересня, з опівночі і до 6 ранку в зоні АТО режим тиші не порушувався", - підсумували у прес-центрі.