У Маріуполі міліціонер врятував дівчинку, яка хотіла звести рахунки з життям, вистрибнувши з вікна 5-го поверху. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

Рідні не могли вмовити школярку відійти від вікна і викликали міліцію.

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Маріупольського МУ Валерій Шаповалов, коли надійшов виклик, оперативний черговий передав йому інформацію, і він першим прибув на місце виклику.

Читайте також: Київські патрульні врятували літнього чоловіка від самогубства

Увійшовши до кімнати, правоохоронець побачив, що перед дівчинкою відчинене вікно і вона готується до стрибка. Бабуся і мама намагалися умовити школярку не робити поспішних вчинків. Міліціонер миттєво підбіг до дівчинки і схопив її за руку, не давши стрибнути.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз з підлітком працюють фахівці, сім'ї допомагають вирішити конфліктну ситуацію.

Як було встановлено, причиною такої поведінки дівчини стало те, що мати не пустила її на побачення.

За словами Шаповалова, це одна з поширених причин, через яку підлітки не знаходять розуміння з батьками і вдаються до втечі з дому або суїциду.

Нагадаємо, днями у Рівному рятувальники переконали хлопця не стрибати з вікна третього поверху.