Керівник Закарпатської облдержадміністрації планує обіймати свою посаду до кінця терміну президентських повноважень Петра Порошенка.

Про це Геннадій Москаль заявив в ефірі місцевого "21 каналу".

"Чомусь усі хочуть мене кудись відправити – на пенсію, на інше місце роботи тощо. Для багатьох кланів, як каже наша тимчасова слідча комісія, моя поява на Закарпатті була наче страшний сон. Так ось – не дочекаються! Я працюватиму на теперішній посаді до закінчення повноважень Президента України. Це вже вирішено", - запевнив він.

Читайте також: Контрабанда тютюну перемістилась в Чернівецьку область – Москаль

Також голова Закарпатської ОДА розповів про скуповування голосів в області перед місцевими виборами. "Люди дають мені списки скупників по кожному району чи місту - це ні для кого не секрет. А ми переправляємо їх силовикам", - зазначив Москаль.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, у серпні цього року в прямому ефірі "5 каналу" Москаль заявив, що за 13 років на Закарпатті нічого не змінилося на краще.