Контрабандні потоки тютюну на румунському напрямку перемістилися із Закарпаття в Чернівецьку область.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті голови Закарпатської області Геннадія Москаля.

"Якщо кількість потоків контрабандних сигарет на українсько-угорському, українсько-словацькому та українсько-польському, в межах Закарпатської області, кордонах різко знизилася, то на румунському напрямку в нас усе ще залишаються серйозні проблеми", — зазначив він у Румунії під час зустрічі з префектом повіту Марамуреш та керівництвом прикордонної поліції.

Читайте також: Презентовано проект 240-метрового моста між Україною та Румунією

За словами Москаля, українсько-румунський кордон залишається найбільш проблемним у питанні тютюнової контрабанди. Зазначається, що посилення контролю за кордоном у Закарпатській області спричинило збільшення кількості потоків тютюнової контрабанди на чернівецьку ділянку. Українські прикордонники у свою чергу направили на цю ділянку додатково кілька сотень прикордонників.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще