У тимчасово окупованій бойовиками Горлівці всі керівні пости зайняли громадяни Російської Федерації. Про це координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці у Facebook.

"У н.п. Горлівка відбулася повна заміна керівного ланки міських служб та правоохоронних органів. Посади коменданта міста, начальника поліції, начальника міськвно, глави МНС та ін. зайняли громадяни Російської Федерації", – повідомив Тимчук.

Читайте також: Бойовики на пропускних пунктах силою відбирають у людей автівки

За його словами, є інформація про перехід великих підприємств міста під управління керівництва Ростовській області Росії.

Тимчук також повідомив, що здійснюється ротація командного складу так званого 1-го армійського корпусу "ДНР". Об'єднання прийняв під командування кадровий російський військовослужбовець, генерал-майор ЗС РФ, позивний "Туман". Сотою бригадою "1 АК ДНР" також командує російський офіцер з позивним "Купол".

Популярні новини зараз
Українців можуть змусити повернути виплати: юристи кажуть, що все законно ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року
Показати ще