На пунктах пропуску, підконтрольних незаконним збройним формуванням, терористи забирають у місцевих жителів майно. Про це координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці у Facebook.

"На КПП терористів фіксуються численні факти "вилучення" майна у осіб, що прямують чи повертаються з територій, підконтрольних Україні", – повідомив Тимчук.

Читайте також: Бойовики поранили чотирьох українських бійців під Мар'їнкою

За його словами, у Горлівці члени незаконних збройних формувань забрали автомобільний причіп у цивільної особи, а в районі Новоазовська у місцевих жителів терористи відібрали мікроавтобус, його власників сильно побили.

Тимчук також повідомив, що так звана "Республіканська гвардія ДНР" розформовується. Російські найманці, які воювали в її складі, намагаються виїхати до РФ.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За словами Тимчука, вони дуже невдоволені невиплатами грошового утримання, які тривають з липня.