У Полтаві 39-річного таксиста засудили за сутенерство. Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Полтавській області.

Суд визнав винним 39-річного жителя Полтавського району у правопорушенні за статтею - "примушування чи втягнення у заняття проституцією, тобто надання сексуальних послуг за плату шляхом застосування насильства чи погрози його застосування, знищення чи пошкодження майна, шантажу або обману".

За скоєне чоловіку призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Засудженого можуть звільнити від відбування покарання, якщо він протягом двох років не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Читайте також: Депутати хочуть легалізувати проституцію

Зазначається, на 39-річного таксиста працювали три дівчини. За кожну годину "обслуговування" клієнтів дівчата віддавали йому фіксований відсоток. Правоохоронці встановили, що "мобільний бізнес" з надання інтимних послуг працював більше ніж півроку. Серед Vip-замовників були переважно клієнти таксі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для незаконного бізнесу чоловік підшукував жінок, які раніше займалися проституцією, віком від 21-го до 33-х років. Сам таксист відповідав за "опрацювання" клієнтів та вчасну доставку дівчат за адресою.