Працівники патрульної поліції зупинили автомобіль, яким керував п'яний водій. Однак чоловік відмовився від проходження експертизи, поводився агресивно та зателефонував на лінію "102", щоб викликати інший наряд патрульної поліції.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інцидент трапився 30 вересня приблизно о 3:30 на вул. Антоненка-Давидовича у Львові. Автомобіль рухався із порушенням правил дорожнього руху, що викликало підозру у поліцейських. Хоча факт порушення ПДР зафіксований на відео, водій стверджував, що це не він керував автомобілем.

Як розповіла львів'янка Марія Воробець, яка була на місці події, інший наряд патрульної поліції на виклик приїхав. Нетверезий водій спочатку хотів написати скаргу на поліцейських, які зупинили його, але, очевидно, не зміг знайти підстав, тому передумав.

Поліцейські склали на водія протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: У Львові відкрили перший муніципальний велопрокат

Нагадаємо, що 27 вересня, на другий день відбору до патрульної поліції Слов'янська і Краматорська анкети подали понад тисячі громадян. Тобто на одне місце патрульного претендують троє людей.