У Буському районі Львівської області співробітники міліції піймали "на гарячому" чоловіків. Вони варили опій на відкритому вогнищі в лісі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Троє чоловіків розпалили у лісосмузі багаття та готували на ньому щось схоже на екстракційний опій. Правоохоронці виявили біля них поліетиленовий пакет із залишками макової соломки, паперовий згорток з речовиною, схожою на марихуану, пляшку з рідиною, яка мала запах розчинника та кілька одноразових шприців.

Затриманими виявились двоє 27-річних та один 37-річний мешканці Буська. Найстарший вже мав раніше судимість.

Міліціонери вилучили всі речові докази та відправили їх на експертизу.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Читайте також: Правоохоронці затримали екс-УБОЗівця зі зброєю та наркотиками (фото)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Зловмисникам загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.