Співробітники міліції вилучили у 23-річного жителя села Муравка бойову гранату і наркотичну речовину.

Як повідомила прес-служба Красноармійського міськвідділу, правоохоронці отримали інформацію про те, що раніше судимий житель району за місцем свого проживання зберігає заборонені предмети.

"При огляді домоволодіння, на кухні між верхньою кришкою письмового столу і тумбами був виявлений предмет, схожий на бойову гранату РГД, і запал до неї. Також в цій схованці було виявлено паперовий згорток з речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичний засіб", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Мешканець Кривого Рогу ховав автомат під диваном

74-річна господарка будинку пояснила, що виявлені предмети належать її онуку, який проживає разом з нею.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Міліція порушила кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів.

Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до семи років.