Сьогодні в Одесі не відбувся круглий стіл "Проблеми євроінтерграції Одеського регіону".

Як повідомляє прес-служба "Правого сектору", захід мав стати картинкою для російських ЗМІ та приводом для дестабілізації ситуації на півдні України.

Активісти організації разом з бійцями "Самооборони" заблокували готель, де планували провести захід.

"Конференція проросійських сил, на кшталт "Народної ради Бесарабії", мала відбутися в Одесі вранці 30 вересня під виглядом "дискусії про євроінтеграцію України". Для проведення ворожої акції в Одесу звезли кілька іноземних громадян, зокрема, з Греції та Болгарії, розселивши їх в одному з готелів у центрі міста", - йдеться у повідомленні.

Видання Одесса-медіа повідомила, що на цьому зїзді планували затвердити програму сепаратистських рухів "Бессарабська народна республіка" і "Народна рада Бессарабії".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: Путін хоче розпочати війну в Бесарабії - Саакашвілі

Нагадаємо, що 16 квітня 2015 СБУ затримала активістів "Народної ради Бессарабії" під час мітингу в Старобазарному сквері Одеси, в ході якого вони закликали до створення культурної автономії Бессарабії в складі України.