У Чернігові рятувальники загасили пожежу в колишній казармі.

Як повідомили в прес-службі ДСНС України в Чернігівській області, 1 жовтня в 4:10 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій казармі на території колишнього Чернігівського військового льотного училища на вул.Стрілецька, 1. На той момент горів дах і деякі приміщення 2 -го і 3-го поверхів.

На момент прибуття рятувальників загальна площа пожежі склала близько 400 кв.м, полум'я швидко поширювалося дерев'яними конструкціями будівлі. Пожежникам довелося викликати додаткові сили.

На місце події прибули ще сім відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. Загалом, до ліквідації пожежі було залучено сім пожежних автоцистерн, дві автодрабини і 30 рятувальників.

У 6:25 пожежу було локалізовано, а о 7:40 ліквідовано. В результаті пожежі, знищено частину даху і перекриття між поверхами будівлі на загальній площі 600 кв.м.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Читайте також: У столиці під час руху запалала маршрутка (фото)

Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі, збитки та відомча приналежність будівлі встановлюються.

Нагадаємо, нещодавно в Харкові з пожежі в 9-поверхівці врятували 10 мешканців.