Першого жовтня увечері на вулиці Січових Стрільців у Івано-Франківську трапилась легка дорожньо-транспортна пригода, яка перетворилась на циркову виставу: винуватець ДТП виявився під дією наркотиків.

Про це пише місцеве видання "Версії".

"Ми сиділи у припаркованому автомобілі. Відчули удар у автівку. Вийшли з автомобіля, а з "Таврії" виходить водій і починає танцювати. Зрозуміли, що він неадекватний", – розповіла пасажирка Subaru.

Читайте також: На Московському проспекті Lexus врізався в BMW і створив затор (фото)

На місце пригоди приїхали правоохоронці та медики.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чоловік, який був винен у ДТП, у цей час вів себе неадекватно та копав м'яча біля автомобілів.

"У нього, наче, стан наркотичного сп'яніння", – сказав лікар.

Інспектори ДАІ відвезли його на експертизу. Очевидці події встигли сфотографувати екстравагантну поведінку шофера, зняти на відео та виклали все це у соціальних мережах.

"Тому водію десь близько сорока років. Звати його Ігор. Він так казав, що звати його Ігор. Після того, як його авто зачепило нашу машину, він зупинився, вийшов і почав танцювати. Певно, він тренер якоїсь футбольної команди, бо дістава м'ячі зі своєї машини і спробував показувати трюки", – розповіла дівчина, яка була в Subaru.