Цієї ночі прикордонники Львівського загону затримали шістьох нелегалів з Іраку та одного із Сирії. Вони хотіли перетнути українсько-польський кордон.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Прикордонники заздалегідь отримали інформацію про те, що група нелегалів буде намагатися перетнути кордон на ділянці відділу "Морозовичі". Тому туди спрямували додаткові наряди для охорони державного кордону. Один із них і натрапив на цю групу.

Нелегали, коли побачили наряд, намагалися втекти, але прикордонники перехопили їх.

Всі семеро чоловіків не мали при собі жодних документів. Під час співбесіди вони тільки повідомили своє громадянство.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Зазначається, що під час огляду території прикордонний наряд знайшов п'ять надутих камер до автомобільних коліс. З їх допомогою, ймовірно, нелегали і планували потрапити до Польщі тому, що кордон на вказаній ділянці проходить по річці Західний Буг.

Читайте також: Українські прикордонники затримали пакистанських нелегалів на кордоні з Білоруссю

Також за допомогою службової собаки вдалося знайти і вивчити зворотні сліди нелегальних мігрантів.

Неподалік від місця, де їх виявили, прикордонники затримали чоловіка без документів. Він представився громадянином України. Всіх затриманих доставили до відділу прикордонної служби.

Громадянина України передали співробітникам Володимир-Волинського райвідділу Служби безпеки України.

На громадян Іраку та Сирії складено адмінпротокол. Їх подальшу долю визначатиме суд.