Співробітники Державної прикордонної служби затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Пакистану на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Інформацію про спробу незаконного переміщення мігрантів із Білорусі прикордонники отримали завчасно. Прикордонний патруль, в результаті реалізації оперативної інформації, затримав порушників на ділянці відповідальності відділу "Самари" між білоруським населеним пунктом Лелікове та українським Оріхове.

Прикордонник, під час бесіди із затриманими, встановили, що всі вони прибули із Пакистану.

Читайте також: У Запоріжжі дівчата онлайн виманювали гроші в іноземців

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Їм допомагав їх співвітчизник у незаконній подорожі за винагороду по п'ять тисяч доларів за кожного. Пакистанці розповіли, що за ці гроші, він повинен був доправити їх до Німеччини. Вже там нелегали планували покращити умови свого проживання.

Пакистанці розповіли, що із білоруського Пінська вони дістались до українсько-білоруського кордону на таксі за 800 доларів.

Нагадаємо, у Закарпатській області прикордонники затримали 10 нелегалів.