Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував результати роботи слідчих щодо стрілянини у Мукачевому. Свою думку з цього приводу він розповів в інтерв'ю "Укрінформ".

"У полі вітер. Навіть диму немає з їхніх висновків! Я таке міг написати за півгодини з Інтернету. По-перше, ТСК повинна вказати причини конфлікту. У висновках було написано: "боротьба між двома кланам" - але ні прізвищ керівників, ні назв кланів, нічого", - зазначив Москаль.

Очільник області додав, що слідство має дати об'єктивну оцінку, а не читати лекцію про події 11 липня. Він запевняє, що працівники ТСК працюють непрофесійно, адже їх "або підпоїли, або підкупили".

"Чому, знаючи, де зараз знаходиться "Правий сектор", міліція не вживає заходів? Або членство в ПС дає індульгенцію: так це розуміє суспільство: записуйся в ПС - і тобі пробачать усе! Чекаємо, кого в результаті покарають", - додав Москаль.

Читайте також: Скупчення танків виявили під Маріуполем - ОБСЄ

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, за попередніми даними від тимчасової слідчої комісії подій у Мукачевому, конфлікт спровокований місцевим керівництвом Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки.