Секта "догналітів" звернулася до ватажків терористичної "ДНР" з проханням надати земельну ділянку в Донецьку під будівництво храму.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

"Ватажки "ДНР" розглядають звернення представників так званої "Української правовірної греко-католицької церкви" щодо виділення земельної ділянки в м. Донецьк під будівництво храму (орієнтовно по вулиці Артема)", - йдеться у повідомленні.

Тимчук підкреслив, що в Україні цю церкву підозрюють у співробітництві з російськими спецслужбами, також проти них неодноразово порушували кримінальні справи.

Також експерт "Інформаційного спротиву" повідомив, терористи попросили у отця Андрія, настоятеля храму Святих Новомучеників Донецької єпархії УПЦ Московського патріархату, дозволу на організацію на території їх військової частини у Макіївці каплиці.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Священник дав згоду та висловив бажання стати духовним наставником терористів Донбасу. Також він отримав на це благословення митрополита Донецького і Маріупольського Іларіона.

Читайте также: У митрополита Лаври знайшли парк елітних будинків і машин (відео)

Нагадаємо, "догналіти" неодноразово виступали проти вступу України в ЄС.