Митрополит Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Павло має кілька будинків, квартир, а також цілий автопарк елітних автомобілів.

Відео володінь церковного діяча опублікували активісти "Наші гроші".

У відео йдеться про те, що владика Павло їздить на "Мерседесі" за чотири мільйони гривень, а також володіє величезним господарством Свято-Успенської Києво-Печерської лаври з доходами в сім мільйонів на рік.

"Заробляє мільйони на соратниках Януковича і при цьому має сміливість посилати прокльони журналістам", - йдеться у відео.

У ролику видно, що поруч з господарством владики стоїть розкішний особняк., В якому він живе. Крім особняка у Воронькові, є розкішний будинок і на Печерську, і квартира на столичній вулиці Срібнокільській.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Крім нерухомості в елітних найони Києва у Павла є цілий салон автомобілів, який поповнюється з кожним роком.

"Запал, з яким владика охороняє від журналістів і громадськості своє шикарне життя, змушує дивуватися навіть його стриманих колег", - йдеться в сюжеті.

У відповідь на запитання журналістів Павло пообіцяв зробити так, щоб більше вони до нього не зверталися.

Читайте також: Скандальний митрополит назвав журналістів "одержимими дияволом"

Нагадаємо, що 7 вересня патрульні поліцейські зупинили елітний Mercedes, що належить наміснику Києво-Печерської Лаври владиці Павлу, за порушення правил дорожнього руху.