У російському місті Міас Челябінської області 15-річний хлопчик з особливою жорстокістю розправився з батьками, щоб пограти на комп'ютері.

Про це повідомив керівник слідчого відділу по місту Міас підполковник юстиції Анатолій Селіверстов.

"За версією слідства, 4 жовтня в одному з будинків Миасса під час побутової сварки з матір'ю підозрюваний завдав їй множинні ножові поранення. Від отриманих ран жінка померла. Пізніше підліток поранив батька. Чоловіка доставили в реанімацію однієї з міських лікарень. За однією з версій, жорстокий злочин підліток скоїв за заборону батьків грати в комп'ютерні ігри ", - повідомив він.

Читайте також: На лівому березі Києва завелися різники (фото)

Слідчий підкреслив, що за останні п'ять років в Міассі не траплялося такого жахливого злочину, який скоїв підліток.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Підозрюваного затримали. Найближчим часом призначать експертизу, в ході якої встановлять осудність підлітка. Справу розслідують за статтею" вбивство "кримінального кодексу Росії", - сказав підполковник.