В Деснянському районі Києва в одній з квартир на вул. Шолом-Алейхема зарізали 25-річного хлопця. Це вже третій випадок за останній тиждень. Місцеві жителі налякані, а з настанням темряви бояться випускати дітей з дому.

"Вбивство сталося пізно увечері 3 жовтня. У загиблого була різана рана в області шиї. Обставини трагедії встановлюються", пише "Обозреватель" із посиланням на прес-службу столичної міліції.

Відомо, що у Дарницькому районі 29 вересня двоє невідомих зарізали 28-річного перехожого. Посеред дня вони напали на чоловіка, який йшов на паркову автомобілів. Злочинці поки не знайдені.

Також, 29 вересня в Дарницькому районі на вул. Анни Ахматової знайшли зарізану 22-річну дівчину.

Читайте також: У Києві чоловіка жорстоко вбили біля власного будинку (фото)

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

"Її тіло із більш як 15 ножовими пораненнями знайшли близько 6-ої ранку. При мені міліціонери казали, що це вже не перший випадок в нашому районі. Дівчина на нашій вулиці винаймала квартиру, ба сама була не місцева. Кажуть, що ножем били в шию та обличчя. Воно було страшенно понівечене", - розповіла жителька вулиці Ольга Адамівна.

В міліції цей випадок спростовують. Кажуть, що подібного інциденту в районі не фіксували.

Проте, місцеві жителі кажуть, що міліція приховує цей випадок.Крім того, в мережі місцеві мешканці виклали фото з місця першого вбивства. Криваві сліди на асфальті присипані піском. Поруч лежить букет квітів.

"Про нього знає дуже багато людей. А ми тепер не пускаємо дітей увечері на вулицю. І самі навіть до бювету по воду намагаємося ходити поки не стемніло", - розповів місцевий житель Андрій.