Сьогодні в Вільнянській виправній колонії (№ 20) двоє засуджених намагалися втекти. Під час затримання один з них отримав смертельне вогнепальне поранення.

Про це повідомили в прес-службі ДПтС України.

Один із засуджених персоналом установи був затриманий на території біля транспортного КПП.

До іншого засудженого довелося застосувати зброю, внаслідок чого утікач отримав смертельне вогнепальне поранення. На місце події був викликаний черговий лікар і швидка допомога, які констатували смерть засудженого.

Про вказану подію повідомлено в Вільнянську районну прокуратуру. Також були викликані на місце події співробітники міліції. Попередньо встановлено, що застосування зброї в даному випадку було правомірним.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: Масштабна амністія: у Штатах звільнять понад шість тисяч ув'язнених

Як з'ясувалося, утікач, який загинув, був засуджений до позбавлення волі терміном до семи років за вбивство людини. Правоохоронними органами проводиться перевірка.