В Одесі зіткнулася машина служби доставки і автовишка. Інцидент стався вчора ввечері на вулиці Дмитра Донського. Про це повідомляють очевидці.

"Автовишка виїжджала на дорогу, коли проїжджала вантажівка. В результаті зіткнення машина служби доставки похилилась і ледь не перекинулася", - згадує очевидець Ольга Вальчева.

Читайте також: Під Одесою підірвали військкомат (відео)

Зараз знайомі водія вантажівки шукають відео з місця подій. "У кого відео може брати з реєстратора? Очевидці були, але потрібно саме відео", - закликає в соцмережі Сергій Єременко.

У поліції повідомили, що ДТП обійшлося без постраждалих, пише "Сегодня". У службі доставки заявили, що клієнти можуть не турбуватися про збереження майна. "Якщо посилки ушкодяться, завжди можна написати свої претензії із зазначенням вартості збитку - цю суму відшкодують", - запевнила співробітниця служби.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще