Турецький оператор мобільного зв'язку Turkcell збирається працювати в Криму на базі обладнання українського мобільного оператора "Life". Про це заявив гендиректор фірми Turkcell Untash Мурат Караташ, передає "Інтерфакс".

"Сьогодні на зустрічі з керівництвом Криму озвучимо наші пропозиції. Ми зацікавлені у використанні інфраструктури стільникової мережі, яка раніше використовувалася оператором Life ", - отмтеіл Караташ.

Виходячи з його слів, яким буде формат роботи Turkcell в Криму, поки що точно не ясно. "Можливо, буде створений новий мобільний оператор. Це буде залежати від того, як уряд сприйме наші пропозиції ", - заявив Караташ.

Читайте також: Окупанти виганяють торговців з ринку Сімферополя (фото)

Як відомо, Turkcell - є найбільшим оператор мобільного зв'язку в Туреччині, а його мережа охоплює близько 80,44% території всієї країни. Оператор стільниковий зв'язку life :) представлений на українському ринку компанією "Астеліт" з січня 2005 року. Акціонерами є - турецький Turkcell, який володіє 54,8% акцій, і українська група СКМ, що належить Рінату Ахметову, володіє 45,2% акцій. А в червні 2015 група СКМ продала свій пакет акцій Turkcell, який став 100% власником мобільного оператора life :).

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще