Бойовик незаконного терористичного формування "Оплот" був затриманний у Дніпродзержинську співробітниками Служби безпеки України, про це повідомили в прес-службі СБУ.

"До "Оплоту" місцевий житель вступив у вересні 2014 року. У складі бандформування зловмисник брав участь у бойових діях на територіях Донецької та Луганської областей. У рідному місті терорист переховувався у родичів, де і був затриманий співробітниками спецслужби", — йдеться в заяві.

Читайте також: Диверсантку "ДНР" затримали у Харкові (фото)

Правоохоронці під час обшуку вилучили чотири гранати Ф-1 та РГД-5, 200 грам тротилу та друковані агітматеріали "Новоросії".

"Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення цілей приїзду бойовика до Дніпродзержинська", — зазначили в СБУ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще