Столичні правоохоронці вилучили у 34-річного чоловіка пакет з гранатами і пістолет. Про це повідомили в прес-службі УМВС України в місті Києві.

У чоловіка знайшли два корпуси гранат РГД-5, три корпуси гранат Ф-1 і 5 запалів до них у розібраному стані та пістолет.

Киянин пояснив, що пакет він знайшов біля дверей своєї квартири, а на вулицю виніс, щоб викинути в контейнер зі сміттям.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення.

Читайте також: На Донеччині 19-річний бойовик здався українським міліціонерам

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зауважимо, чоловік, у якого вилучили боєприпаси, обґрунтовано підозрюється у скоєнні умисного вбивства на території Житомирської області.

Нагадаємо, у Чернівцях військова контррозвідка СБУ затримала членів організованого злочинного угруповання, які намагалися збути зброю із району АТО