Сигнал про замінування університету імені Федьковича у Чернівцях надійшов від невідомої, яка подзвонила через мережу інтернет на екстрену лінію міліції.

Про це повідомили у УМВС Чернівецької області.

За словами правоохоронців, о 13.30 на лінію "102" зателефонувала жінка, вона розмовляла російською, перепитала, чи її добре чути, а потім повідомила, що на території вишу закладено вибухівку.

Водночас повідомили, що до чергової частини Шевченківського райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про замінування корпусу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

За словами начальника Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області Миколи Нємцова, за місцем виклику прибули співробітники міліції, служби безпеки, рятувальники, аварійні служби та експерти-вибухотехніки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Запустили дизель-потяг "Чернівці-Львів" (фото)

Студенти та працівники вищого навчального закладу були оперативно евакуйовані. Наразі обстеження приміщень університету ще триває. Там працюють експерти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області та кінологи.

Правоохоронці вживають необхідних заходів для встановлення осіб, які повідомили про замінування закладу освіти.