Співробітники Служби безпеки України та міліції виявили схрон зі значним арсеналом зброї у селищі Сиротине Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

За даними відомства, схованку облаштували в покинутій споруді поблизу однієї з баз відпочинку.

"Правоохоронці вилучили протитанковий станковий гранатомет з 21 пострілом до нього, три автомати Калашникова, два автоматичні гранатомети та 200 пострілів до них, великокаліберний кулемет, кулемет Калашникова, вісім ручних переносних протитанкових гранатометів, 16 ручних гранат, дві осколкові протипіхотні міни, два оптичні приціли до гранатометів, приблизно п'ять тисяч набоїв різного калібру та інші засоби військового призначення", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Мешканець Авдіївки хотів обміняти сумку з боєприпасами на їжу (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до незаконного зберігання зброї.

Нагадаємо, 6 жовтня працівники прокуратури Київської області спільно зі співробітниками МВС та СБУ під час проведення обшуків Ірпіні та Білій Церкві вилучили чималий арсенал зброї.

Зокрема, правоохоронці знайшли більше 20 одиниць вогнепальної зброї та велику кількість боєприпасів до неї та бойові гранати РГД-5 та Ф-1.