Дорослі і діти мікрорайону "Новий світ", що знаходиться у Тернополі провели осінній велозабіг. У цьому їм допомагала спортсменка Лілія Проць.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі Faceboоk.

Кількість учасників, що проїхалися вулицями "Нового світу" дуже здивувала спортсменку. Здебільшого, це були діти віком від 8 до 12 років.

"Поки ми їздили мікрорайоном Циганської гори, Юрій Гнатишин та Сергій Фалендиш розважали публіку, що зібралася на спортмайданчику", - пише Проць.

Найменші тирічні учасники пробігу долали дистанції на швидкість, оминаючи фішки. Після них змагалися діти віком 5-6 років, далі 8-10 років, а завершували велопробіг хлопці і дівчата віком 11-12 років.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Наша команда була дуже здивована, коли мами з візочками побажали теж позмагатися", - розповіла Лілія.

Передостаннім завданням було проїхати "містком", і більшість дітей виконали його "на відмінно". На завершення цих змагань, учасникам запропонували подалати відстань у 10 м на швидкість.

Читайте також: У Тернополі запустили "Тролейбус щастя" (фото)

На пам'ять про велопробіг всі діти отримали подарунки і фотокартки.

Нагадаємо, що у Львові на початку жовтня розпочали монтаж перших станцій велопрокату. У повному обсязі прокат запрацює з наступного року.