Сьогодні на вулиці міста у Тернополі "вийшов" шостий "Тролейбус щастя" - "Ретро" - повідомляє сайт "Тернополяни".

Протягом двох тижнів студенти ТНПУ працювали над тролейбусом: розфарбовували його, виготовляли газети, наліпки, створювали елементи декору у стилі ретро тощо.

"На стелі ми зробили декупаж газетами та заклеїли її різними малюнками у стилі ретро: машини, старий Тернопіль і різні предмети побуту, які використовувались у цей період.

Також студенти наклеїли "кінострічку", де у кожному кадрику відображено побут і описано, що відбувалось у той період, - розповідає викладач кафедри інформатики ТНПУ Галина Полюга – такий ретро-тролейбус ми встигли зробити за два тижні.

Студенти щодня після пар працювали по декілька годин, щоб створити всю цю красу".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ідея з ретро-тролейбусом у координатора проектів Галини Полюги виникла ще рік тому, коли оформлювали перші "Тролейбуси щастя". Ще більше жінку надихнув на роботу фестиваль ретро машин "Золота підкова", що нещодавно проходив у Тернополі. Відтак вона звернулась із пропозицією до організатора заходу, тернопільського підприємця і мецената Тараса Демкури. Той без вагань погодився.

Читайте також: Портрет Савченко з'явився біля пам'ятника Бандері у Тернополі (фото)

Надалі "Тролейбус щастя" "Ретро" їздитиме 8-м маршрутом. А тим часом Галина Полюга вже виношує плани наступних "Тролейбусів щастя".