Пасажири, які відправилися сьогодні з Херсона до Одеси, прибули на місце на три години пізніше зазначеного часу через поломку автобуса, яка мало не призвела до серйозного ДТП.

Про це повідомляє Vgoru.org.

У автобуса, що виїхав з Херсона, неподалік від Миколаєва відлетіли праві задні колеса. Водій ледь зупинив некеровану машину і уникнув аварії.

За словами пасажирів, під час рейсу шофер постійно телефонував комусь, говорив про запчастини і гайки. Пізніше зупиняв попутні машини і просив інструменти.

Завдяки тому, що одне колесо вдалося прикріпити, автобус доїхав до Миколаєва. Вже там водій умовив колег, які їхали в Одесу, прийняти його пасажирів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Так у нас "дбають" про безпеку пасажирів. У зв'язку з цим виникає багато питань. Автобуси, що перевозять пасажирів на міжміських рейсах, проходять передрейсовий техогляд формально, для "галочки"? Як контролюється стан транспорту? Хто стежить за тим, чи своєчасно проходять автобуси профілактичні заходи? І чи зроблять перевізники висновки з цього інциденту?", - обурюються журналісти.

Читайте також: В Маріуполі Audi протаранив маршрутку – пасажир не вижив (фото)

Нагадаємо, вчора в Києві зіткнулися дві маршрутки. В одній з них постраждала 12-річна дитина.