Столичні правоохоронці затримали 30-річного киянина, який намагався укласти угоду з продажу чужої квартири. Про це пише "Сегодня".

Для цього чоловік підробив документи на право власності житла в центрі Києва, "умовив" за хабар іншу людину виступити господарем квартири при укладанні угоди. Після чого знайшов покупця. Шахрай в цій угоді грав роль посередника - розповідають у міліції.

Чоловіки оглянули приміщення, виставлене на продаж, домовилися про остаточну суму - 170 тисяч гривень - і вирушили до нотаріуса. Коли угода було належно оформлено, зловмисник узяв у покупця заставу за продану квартиру - 20 тисяч доларів США.

Читайте також: Новий вид шахрайства: чоловік виманював "небезпечні" телефони

За заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах, слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві щодо зловмисника розпочате кримінальне провадження за статтею шахрайство.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще