На окупованому бойовиками Донбасі - в містах, які сильно постраждали від війни, серед населення зростає невдоволення чинною "владою".

Про це пише "Апостроф".

За його інформацією, люди особливо незадоволені тим, що окупанти не поспішають відновлювати знищену інфраструктуру Донбасу.

Жителі обурені, що на Сході приховують гуманітарні, соціальні і багато інших проблем. Замість цього, для замилювання очей влаштовують урочисті збори, свята, форуми і танкові біатлони. Це вже настільки остогидло людям, що навіть затяті прихильники "Новоросії" починають підозрювати щось недобре.

"У зруйнованих містах на зразок Дебальцеве та Іловайська досі не почали відновлення будинків та іншого, але урочисті заходи проводяться адміністраціями майже щотижня. Чесне слово, дістали вже!" - скаржаться місцеві.

"На плакати гроші в них є, на запрошення ансамблів - теж, а діри в дахах залатати, так коштів немає і не передбачається!" - повідомляється в матеріалі.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Читайте також: У мережі показали як живе окупований Донецьк (відео)

Нагадаємо, що в Донецьку ходять чутки про повернення банків і торговельних мереж України, а ставлення до ватажка Олександру Захарченко погіршилося.